Verslag Openings Ride Out

Geschreven door Jan en Rian.

Vandaag 7 april hebben wij onze eerste rit met jullie mee mogen rijden met het Chapter Breda. Direct na de fantastische rit werd ons gevraagd om het verslag te schrijven, dus dat is ook de eerste keer.

 

Alternatieve Ride Out

Geschreven door Assistant Director.

In de aanloop naar de "Aspergerit" van zondag 27 mei bleek dat deze door omstandigheden niet gereden kon worden. Nu was 27 mei ook de aankomst van Chapterlid Marcel Warbroek in Terheijden na een fietstocht van 2400 km van vanuit Portugal.

Verslag rijvaardigheidstraining

Geschreven door Assistant Director.

Het is een mooie ochtend. Wel wat fris maar dat mag de pret niet drukken. Er was vooraf nog wel wat discussie over verzetten vanwege mogelijke pekel, toch is er besloten de training door te zetten.

 

Open House Thunderbike

Geschreven door André.

Zaterdagmorgen 23 september, zeven graden, koud en mistig! Benieuwd hoeveel Diehards er bij de Kogelvanger staan.

Thunderbike

Equinox 2017

Geschreven door Jos en Marina.

Beste leden en vrienden van het Breda Chapter, hierbij verslag van onze gezamenlijke opening van de zomer: Onze eigen Equinox! (21-06-2017) Joehoe!! Zin in de rit, langste dag, lekker broembroem de zonsondergang tegemoet!

 Equinox 2017

Verslag Mosselrit

Geschreven door Robert & Henriette.

Terwijl we rustig naar de Kogelvanger reden, werden we voorbij gereden door een hardrijdende Harley. Die heeft wel heel veel haast, zo laat was het toch nog niet…? Het bleek snelheidsduivel Piet, uit Hoeven, te zijn.

 

Moederdag 13 mei / Pokerrun

Geschreven door André.

De weersverwachting is niet geweldig, maar het zou vandaag droog blijven. Bij het naar buiten kijken om 9.00 uur ziet het er goed uit. Alle mensen op de post hebben hun instructies gekregen, zelf ben ik met inschrijfformulieren en prijzen op weg naar de Kogelvanger waar ik om 10.15 uur aanwezig ben.

Verslag Rondje Biesbosch

Geschreven door Cees.

Ook deze rit stond al lang in mijn agenda. 15 Oktober 2015, laat in het seizoen, RONDJE BIESBOSCH. Als ik het goed heb begrepen, dan zijn Frank en André er eens voor gaan zitten en hebben een rit voorbereid door waterrijk gebied Biesbosch.

Kent Weekend

Geschreven door Cees.

Engeland, Kent Maidstone, Chilham, London. (7-8-9-10 juli). Terwijl ik dit schrijf, realiseer ik me dat het stiller is in mijn mailbox. Geen enthousiaste mailtjes meer van Eric en Rian over de trip naar Engeland.

 Kent 1

Oops I did it again ...

Geschreven door Endurance Run Team.

Waar zou de titel van dit artikel nou op slaan? In ieder geval niet op het liedje van Britney Spears! Weet je het al nu het D-day is geweest?

ER pin 3rockers