Laatste nieuws - Chapter

Kings Ride Out

Geschreven door Webmaster.

Nadat we op zaterdag Koningsdag gevierd hebben, en inmiddels bijgekomen zijn het Oranjebitter, vrijmarktslenteren en andere verplichte nummers, ga we dan op zondag weer lekker een toertocht maken.

 

Jubileumweekend Update

Geschreven door JMLadmin.

In 2019 vieren we ons 25-jarig bestaan met een aantal activiteiten, waarvan het befaamde Chapter Jubileumweekend er één zal zijn.

John Polling overleden

Geschreven door Webmaster.

Met verslagenheid hoorden wij vanochtend het droevige nieuws over het overlijden van John Polling, motormaat van velen in ons Chapter.
John, wat heb jij gestreden kerel.

 

Nieuwsbrief oktober Update

Geschreven door Hans / Bestuur Breda Chapter Holland.

Het is alweer bijna november, maar de kalender blijft goed gevuld en daar in staat nog gepland: Sponsor/Chapteravond, de Snertrit en het Eindejaarsfeest.

Motor Centrum Roosendaal

Geschreven door Hans.

Beste Breda Chapter Holland leden,

We zijn blij dat MCR in 2017 één van de vier hoofd sponsoren van jullie club is. Graag stellen zij zich tijdens de Chapteravond van 3 maart a.s. aan jullie voor. Hieronder alvast een korte introductie door henzelf van de zaak.

Harleys

Endurance Run 2019

Geschreven door Endurance Run team.

In het jubileumjaar van Breda Chapter Holland zal ook de eerste jubileum Endurance Run plaatsvinden, namelijk de vijfde editie. Het Endurance Run team is al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen hiervan.

 Vogelsang_Eifel

Update aangepaste locatie Chapteravond

Geschreven door JMLadmin.

De aanstaande Chapteravond is wat locatie betreft verzet naar Raamsdonksveer, namelijk in voormalig café Kerkzicht.

Café Kerkzicht

Kaasrit Woerden UPDATE

Geschreven door Bestuur BCH.

De geplande Kaasrit van zondag 15 juli is verzet en naar zaterdag 14 juli. Aanvankelijk zou dit gecombineerd worden met de Harleydag in Woerden maar deze gaat niet door.

Logo

Bandencentrum Gilze

Geschreven door Assistant-Director.

Bandencentrum Gilze is in 2017 een van de hoofdsponsoren van ons Breda Chapter Holland. Op 7 april is eigenaar Coen te gast op onze Chapteravond. Bekijk alvast de aantrekkelijke prijzen die hij hanteert voor onze leden.

Oordoppen Actie

Geschreven door Hans.

Tijdens de Chapteravond van 3 maart a.s. zal de firma Elacin uit Dongen op uitnodiging van ons Chapter aanwezig zijn in de Kogelvanger om afdrukken te maken van je gehoorgang, zodat je gehoorbescherming op maat kunt laten maken. Belangrijk daarbij is dat je schone oortjes hebt.

ELACINdriveCH26CustomMadeEarplugs4