Laatste nieuws - Chapter

Jubileumweekend Update

Geschreven door JMLadmin.

In 2019 vieren we ons 25-jarig bestaan met een aantal activiteiten, waarvan het befaamde Chapter Jubileumweekend er één zal zijn.

John Polling overleden

Geschreven door Webmaster.

Met verslagenheid hoorden wij vanochtend het droevige nieuws over het overlijden van John Polling, motormaat van velen in ons Chapter.
John, wat heb jij gestreden kerel.

 

Nieuwsbrief oktober Update

Geschreven door Hans / Bestuur Breda Chapter Holland.

Het is alweer bijna november, maar de kalender blijft goed gevuld en daar in staat nog gepland: Sponsor/Chapteravond, de Snertrit en het Eindejaarsfeest.

Motor Centrum Roosendaal

Geschreven door Hans.

Beste Breda Chapter Holland leden,

We zijn blij dat MCR in 2017 één van de vier hoofd sponsoren van jullie club is. Graag stellen zij zich tijdens de Chapteravond van 3 maart a.s. aan jullie voor. Hieronder alvast een korte introductie door henzelf van de zaak.

Harleys

Opbrengst Pizza Charity Ride Out

Geschreven door Simon.

Dankzij jullie enthousiaste opkomst en lekkere trek, is er op de Pizza Charity Ride Out voor maar liefst € 383 aan pizzapunten verkocht.
20160918 151914

Update aangepaste locatie Chapteravond

Geschreven door JMLadmin.

De aanstaande Chapteravond is wat locatie betreft verzet naar Raamsdonksveer, namelijk in voormalig café Kerkzicht.

Café Kerkzicht

Kaasrit Woerden UPDATE

Geschreven door Bestuur BCH.

De geplande Kaasrit van zondag 15 juli is verzet en naar zaterdag 14 juli. Aanvankelijk zou dit gecombineerd worden met de Harleydag in Woerden maar deze gaat niet door.

Logo

Bandencentrum Gilze

Geschreven door Assistant-Director.

Bandencentrum Gilze is in 2017 een van de hoofdsponsoren van ons Breda Chapter Holland. Op 7 april is eigenaar Coen te gast op onze Chapteravond. Bekijk alvast de aantrekkelijke prijzen die hij hanteert voor onze leden.

Oordoppen Actie

Geschreven door Hans.

Tijdens de Chapteravond van 3 maart a.s. zal de firma Elacin uit Dongen op uitnodiging van ons Chapter aanwezig zijn in de Kogelvanger om afdrukken te maken van je gehoorgang, zodat je gehoorbescherming op maat kunt laten maken. Belangrijk daarbij is dat je schone oortjes hebt.

ELACINdriveCH26CustomMadeEarplugs4

Jan de Peinder overleden

Geschreven door Breda Chapter Holland.

Beste Harleyvrienden,

zoals jullie wellicht vernomen hebben is onze makker, Jan de Peinder, afgelopen woensdag op 69 jarige leeftijd aan een hartstilstand overleden.

Jan was sinds vele jaren een gewaardeerd chapterlid en vriend van velen. Zijn markante verschijning staat voor altijd in ons geheugen gegrift. We zullen hem missen.

De crematie van Jan is op woensdag 5 oktober om 15.30 uur in het crematorium Yarden van Brabant, Florijnstraat 60 te Oosterhout. Voor aanvang is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren.

Jan wordt door een kleine groep Harleyvrienden thuis opgehaald en naar het crematorium geleid. De aankomst aldaar zal rond 14.45 uur zijn.
De familie zou het fijn vinden wanneer je een mooie witte bloem voor Jan mee wilt nemen.
Na de crematie zal de familie in kleine kring nog even samenkomen.

Het bestuur wenst Marjan en de familie, mede namens alle chapterleden, veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Jan de_Peinder