Endurance Run 2019

Geschreven door Endurance Run team.

In het jubileumjaar van Breda Chapter Holland zal ook de eerste jubileum Endurance Run plaatsvinden, namelijk de vijfde editie. Het Endurance Run team is al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen hiervan.

 Vogelsang_Eifel

Dit jaar hebben de 275 en de 550 mijl routes dezelfde bestemming en wel Vogelsang in de Eifel. Zoals je gewent bent zullen we voor beide afstanden weer een mooie route aanleveren.

Onveranderd is de wijze waarop jij straks gaat aantonen dat je route gereden hebt, want voor beide routes zijn weer vijf fotomomenten, namelijk de beginstand op de kilometerteller, drie objecten onderweg en, je raadt het al, de eindstand op de kilometerteller. Alle inschrijvers zullen ruim vóór aanvang van de rit de informatie ontvangen zoals de routebestanden, de fotomomenten en nuttige tips.

Je kan je vanaf nu inschrijven op de Breda Chapter Holland website via het inschrijfformulier, zodat je op 15 juni met je Harley kan deelnemen! In ieder geval staat vast dat degene die al eerder meegedaan hebben weer volop enthousiast zijn en er naar uitzien ook deze keer weer op pad te gaan. Voor jullie Endurance Run team is dat het beste compliment en geeft de motivatie wederom de rit te organiseren!

Aangezien dit een open event is kan iedereen die wil deelnemen zich inschrijven via de website, wel op één voorwaarde en dat is dat het een Harley-Davidson® Only event is. Heb je al één of meer keer de run gereden en ga je ook nu weer deelnemen maak dan ook je vrienden en kennissen enthousiast en laat ook hen inschrijven.

Dit is een toertocht zonder wedstrijdelement, maar één waar je heerlijk de hele dag met je Harley op pad bent, alleen of in een klein groepje.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Endurance Run team Breda Chapter Holland