Chapter

De Harley Owners Group (H.O.G.) is een door Harley-Davidson Motor Company op 1 januari 1983 opgerichtte en gesponsorde motorclub voor eigenaren van Harley-Davidson motorfietsen.
De motorclub werd opgericht om voordelen en diensten aan te bieden aan Harley-Davidson eigenaren over de hele wereld, en een nauwe relatie tussen de Harley-Davidson rijder, de Harley-Davidson dealer en Harley-Davidson Motor Company te ontwikkelen.

De Harley Owners Group is onderverdeeld in verschillende regionale Chapters, die verbonden zijn aan een officiële Harley-Davidson dealer. Momenteel zijn er meer dan 1.400 officiële H.O.G. Chapters en meer dan 1.000.000 H.O.G. leden over de hele wereld.
Het Breda Chapter Holland, opgericht op 14 april 1994, is een officieel H.O.G. Chapter gesponsord door O.I.T. Harley-Davidson te Breda.

Het Chapter komt maandelijks bijeen tijdens de Chapteravond op de eerste vrijdag van de maand in Grand Café De Kogelvanger in Breda.

Naast de door het Chapter georganiseerde toerritten en evenementen wordt aan veel andere activiteiten meegedaan die door de Harley Owners Group en andere H.O.G. Chapters worden georganiseerd. Behalve ride outs en rallies, doen we ook aan de door de H.O.G. georganiseerde activiteiten zoals Safe Riders Trainingen, Mileage Program, en The ABC of Touring (met leden in de top 5 van Europa) mee.

Er ligt een wereld van gezellige Harley-Davidson belevingen op je te wachten bij het Breda Chapter Holland. Stap op je motor en rijd met ons het avontuur tegemoet!


HOG pin_20_jaar_DEF